The Red Rose.

Här bloggar jag om allt. Mitt liv, Relationer, vänner, kärlek, djur/djurplågeri och mer lättsamma saker.

Norge resa

Publicerad 2015-06-22 13:20:00 i Resor och Utflyckter, händelser,

 hej allesammans.  Detta inlägg kommer lite sent, har ej haft tid att blogga om detta fören nu, har haft en fullspäckad vecka. Jag var i alla fall i norge förr förra veckan med klassen!!
 Vi klättrade mestadels i berg, gick i grottor och pulssde runt i snön, några fastnade också i snön. Första dagen gick vi över berg och sen ner i en dal. Berget var väldigt högt (tyckte jag då) tyvär kan jag ej posta någon bild då jag uppdaterar från mobilen. 
 Andra dagen gick till grottorna. Först åkte vi bil en timme sen gick vi i snön i en timme. Sedan tog vi mat paus. Och sen började klättringen uppför en brant snöig backe! Först började det med vi skulle hoppa över en halvmeter bred spricka i snön och sedan uppför. Det tog cirka 45 minuter att gå upp dit. Väl uppe i grottorna fick man kravla och krypa så små och steniga med branta backar var dom.  Och sen skulle vi samma väg tillbaks... 
 Tredje dagen skulle vi bestiga berget soleggen, efter vi gått i cirka 1, 5 jobbiga timmar vare mat paus.  Sen fick man välja gå till toppen eller vända. Heöa vår klass gick till toppen fast inte hela den norska klassen som också sov i sqmma stugaa som oss, orkade inte gå upp. Men jobbigt var det, och i jämförelse med detta berget var det första ingeting. På detta berg var det lite snö men blåste skit mycket så man nästan knuffades omkull. Och det var skit högt.
 Hela resan var rolig och ett bra slut på årey med hela klassen. Ävem om det var lite problematik under resans lopp mellan klassens medlemmar.
Kommer nog antagligen posta bilderna så fort jag får tag i dator och internet.  Tills dess ha det så bra! 

Om

Min profilbild

Saga

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela